GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
SNELLE LEVERINGEN
Betrouwbare en snelle bezorging
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten
Werkschoenen

Grisport werkschoenen 

Grisport werkschoenen zijn onmisbaar bij het werken op een natte, gladde ondergrond of wanneer u werkt met zware materialen die u liever niet op een gewone schoen laat vallen. Dankzij de zool van deze werkschoen, die bestand is tegen olie en hittebestendig is tot een temperatuur van 300 graden Celsius, voorkomt u dat u uit...

Grisport werkschoenen 

Grisport werkschoenen zijn onmisbaar bij het werken op een natte, gladde ondergrond of wanneer u werkt met zware materialen die u liever niet op een gewone schoen laat vallen. Dankzij de zool van deze werkschoen, die bestand is tegen olie en hittebestendig is tot een temperatuur van 300 graden Celsius, voorkomt u dat u uitglijdt op de werkvloer. Een tweede belangrijke eigenschap van deze werkschoenen is natuurlijk de verharde neus. Deze biedt de bescherming die u nodig heeft en voorkomt kneuzingen of zelfs gebroken tenen, dit zijn echt de perfecte werkschoenen voor heren.

De Grisport werkschoenen worden gemaakt met een unieke ingebouwde hielversteviging. Dit zorgt ervoor dat ook de achterzijde van de voet beschermd wordt wanneer er bijvoorbeeld met een stalen kar tegenaan wordt gestoten. Verder is de schoen uitgerust met een kevlar tussenzool en uitneembare inlegzool.

Comfortabele veiligheidsschoenen 

De Grisport veiligheidsschoenen bieden een perfecte mix tussen veiligheid en comfort. Uw voeten zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf en ze zitten ook nog eens heerlijk warm. Zeer geschikt om te dragen in de bouw, de agrarische sector en de transportsector. Zo houdt u warme voeten en zijn uw voeten goed beschermd tegen zware voorwerpen en vervelende verwondingen. 

Vanzelfsprekend voldoen de werkschoenen aan de Europese wet- en regelgeving, waardoor u de garantie heeft dat u een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Verkrijgbaar in zowel een hoog als een laag model vanaf maat 39 tot en met maat 48.

Naast de schoenen bieden we ook veiligheidsklompen en comfortabele werklaarzen aan. Bekijk het complete assortiment en bestel het schoeisel van uw keus. 

Meer

Werkschoenen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items